Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

TIP:

Pro vás můžeme vyrobit netradiční a originální dárky.

Rychlé dodací lhůty.

 

 

Inzerce:

Splníme Váš sen o bydlení

 

Účinná inzerce pracovních pozic



Máte zájem o reklamu zde? Kupte si levný textový odkaz na této pozici! Inzerujte zde!

Pouze ověřená kosmetika!

Vyzkoušej nebo daruj luxusní kosmetiku za skvělou cenu.


Úvod » SUŠENÁ ŠUNKA JAMON » Nůž profesionální na šunku, dřevěná rukojeť


        

Nůž profesionální na šunku, dřevěná rukojeť

profesionální nůž na šunku

img

 

Číslo produktu: 01JAM-nuz-profi
Výrobce: Španělsko
Balení Dárku: kus
Produkt: Dárek
Původ zboží: Španělsko
Nelze uplatnit slevový kupón
Běžná cena 1 799 Kč
Akční cena:
1 499 Kč

do košíku:
  ks  

Nůž profesionální na jamon

Úzký dlouhý pružný nůž z výborné oceli vhodný na krájení jamonu serrano.

Nůž na šunku používaný profesionály. Dlouhá životnost a grance kvality.

Jak postupovat při krájení jamonu serrano:
1) Doporučuje Vám umístit šunku do stojánku, popř. jinak upevnit a připravit si velmi ostrý nůž
2) Odkrojit tukovou vrstvu z jakékoliv jedné strany (nevyhazovat).
3) Poté krouživým pohybem nože odkrajovat malé a tenoučké kousky šunky do cca 4cm (pokud možno průsvitné). Tyto menší kousky se lépe vychutnávají na patře a stupňují chuť šunky.
4) Až se dostanete ke kosti, šunku obrátíte a začínáte stejným způsobem z opačné strany
5) Pokud si přejete, aby Vám Jamón déle vydržel, doporučujeme na odkrajovanou část přiložit odkrojený tuk a připevnit utěrkou či hadříkem. Tak předejdete usychání šunky.
6) Pokud se na šunce objeví plíseň, nepanikařte! Plíseň se považuje za součást přirozeného zrání a je chápána jako pozitivní. V sušárnách po Španělsku naleznete šunky celé pokryté bílou plísní. Doporučujeme přetřít slunečnicovým jedlým olejem, popř. olivovým.
7) Doporučená teplota skladování je 23° C, tedy pokojová.
8) Pro Vaše bezpečí Vás prosíme o zvýšenou pozornost při plátkování! Neopírejte se prosím s druhou rukou o kýtu ve směru řezu!